Velkommen til NTG
i Danmark

Skræddersyede løsninger

Vi hjælper dit gods på vej

NTG’s danske selskaber er stolte over at kunne tilbyde alle typer af transportydelser inden for vejtransport, kontraktlogistik, luft- og søfragt igennem vores to divisioner: Road & Logistics og Air & Ocean.

Vi kan arrangere hele leveringsprocessen fra A til B. Vores dedikerede medarbejdere sikrer, at enhver transportopgave indenlands, til eller fra Danmark bliver løst professionelt og med passion.

Fra lokale tidskritiske ekspresforsendelser til globale langdistanceleveringer. Fra skrøbelige og følsomme varer til overdimensioneret gods. Vi finder den rette måde at løse kundernes specifikke transportbehov.

Grundlagt i Danmark med global rækkevidde

NTG er et speditionsselskab, som er grundlagt og har hovedsæde i Danmark, men driver sin forretning globalt. Vejtransport, luftfragt, søfragt, kurér- og ekspresforsendelser, projekttransport, fortoldning, special services og lagerløsninger. Vi kan levere netop den service, vores kunder har brug for.

Vi håndterer al slags gods, og har også specialister som opererer inden for forskellige branchenicher, herunder møbellogistik, medicin & sundhed samt vin & spiritus. Vi tilbyder specialiserede og skræddersyede one-stop-shop-løsninger i samarbejde med relevante partnere.

Vores løsninger og services i Danmark

Vejtransport

Vejtransport

Læs mere

Søfragt

Søfragt

Læs mere

Luftfragt

Luftfragt

Læs mere

Ekspres

Ekspres

Læs mere

Projekttransport

Projekttransport

Læs mere

Fortoldning

Fortoldning

Læs mere

Møbeltransport

Møbellogistik

Læs mere

Lagerløsninger

Lagerløsninger

Læs mere

Få et tilbud

Udfyld venligst formularen, hvis du ønsker at få et tilbud på en forsendelse